Meniu
Cosul Meu

Despre NoiPovestea noastra a inceput in Martie 2013 din dorinta de a realiza accesorii care pot fi asortate la tinute elegante sau casual. Odata cu trecerea timpului gama noastra de papioane a crescut si realizarea lor a devenit mult mai atenta. Materialele folosite la realizarea papioanelor sunt de diferite culori, texturi si atent selectionate pentru ca la finalul comenzilor fiecare client sa fie deplin multumit.

Numarul papioanelor realizate in atelierul nostru creste pe zi ce trece, fie ca este unul casual, slim sau unul personalizat. Dorim sa fim foarte atenti in realizarea papioanelor si suntem in continua cautare a noilor tendinte. Realizam papioane pentru diferite evenimente si ceremonii care atrag toate privirile din jurul tau.

Pentru ca sunt la mare cautare papioanele personalizate, Papioane S iti ofera posibilitatea de a realiza la comanda papioane potrivite pentru gustul si tinutele tale preferate. Trimite-ne o imagine, un logo sau citat la adresa de email si in cateva zile ai un cadou perfect pentru orice ocazie.


Papioanele noastre devin elementele starilor de spirit care aduc in prim-plan eleganata, clasicul si rafinamentul. Atentia acordata fiecarui detaliu, finisajele atent realizate, dorinata de a creea si de a oferi produse cu un design exclusivist fac din accesoriile noastre simbolurile elegantei.

Pe langa papioane realizam si butoni sau batiste de buzunat care sunt accesorii importante in tinuta unui gentleman.